Isänpäivä 2020

By |

Isänpäivää 2020 vuonna vietetään Suomessa sunnuntaina 8.11.2020. Isänpäivä ei ole virallinen pyhäpäivä Suomessa, vaikka onkin liputuspäivä. Liputuspäivä isänpäivästä tuli vasta 14.3.2019, jolloin valtioneuvosto hyväksyi muutoksen liputusasetukseen lisäten isänpäivän viralliseksi liputuspäiväksi. Isänpäivää vietetään Suomessa aina marraskuun toisena sunnuntaina.

 

Isänpäivän on monelle tärkeä päivä

Vaikka Isänpäivä ei ole virallinen pyhäpäivä Suomessa on se tärkeä päivä monelle isällä ja lapselle. Isänpäivänä on tapana muistaa isää pienellä lahjalla tai kortilla, joskus paras lahja on yhdessä vietetty aika. Isänpäivänä on myös yleistä käydä syömässä Isänpäivälounasta joko isommalla tai pienemmällä porukalla. Isänpäivälounas kannattaa varata ajoissa etukäteen, jotta varmistat haluttuun lounaspaikkaan pääsemisen. Isänpäivään kuuluu myös kakku, tästä löydät helpon pätkis-juustokakun reseptin. Itse tehty kakku ilahduttaa aina!

Isänpäivän lahjaideoita

Kello saattaa olla monelle isälle mieluinen lahja, niitä kannataa etsiä Laatukellot.fi todella laajasta valikoimasta. Jo valmiiksi edullisten hintojen lisäksi alennuksessa on paljon kelloja useilta eri merkeiltä.

Lahjaideoita voi etsiä vaikka verkkokauppojen ehtymättömästä valikoimasta. Saksan Amazonista saa tilattu yli 39 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Englannin Amazonista voi tehdä myös hyviä löytöjä paljon Suomalaisia kauppoja halvemmalla, vaikka siellä ei olekaan ilmaista toimitusta. Näistä molemmista tilaukset toimitetaan yleensä alle viikossa Suomeen. Amazonilla on myös kätevä sivu jossa voi etsiä lahjaideoita sukupuolen ja iän perusteella eri tuotealueilta, Saksan Amazonin lahjaideat ja Englannin Amazonin lahjaideat.

Jos olet riittävän aikaisin lahjaostoksilla kannattaa katsoa myös GearBestin valikoima. Gearbest on luotettava Kiinalainen pääosin elektroniikkaan keskittynyt verkkokauppa. Toimitus Kiinasta kestää yleensä noin kuukauden, Gearbestillä on myös varastoja EU alueella joista tilaamalla hinta on yleensä hieman korkeampi ja toimitus nopeampi.