Isänpäivä 2018

By |

Vaikka Isänpäivä ei ole virallinen pyhäpäivä Suomessa on se tärkeä päivä monelle isällä ja lapselle. Isänpäivää vietetään aina sunnuntaina, vuonna 2018 se on sunnuntaina 11.11.2018. Isänpäivänä on tapana muistaa isää pienellä lahjalla tai kortilla, joskus paras lahja on yhdessä vietetty aika. Isänpäivänä on myös yleistä käydä syömässä Isänpäivälounasta joko isommalla tai pienemmällä porukalla. Isänpäivälounas kannattaa varata ajoissa etukäteen, jotta varmistat haluttuun lounaspaikkaan pääsemisen.

Isänpäivän lahjaideoita

Kello saattaa olla monelle isälle mieluinen lahja, niitä kannataa etsiä Laatukellot.fi todella laajasta valikoimasta. Jo valmiiksi edullisten hintojen lisäksi alennuksessa on paljon kelloja useilta eri merkeiltä.

Lahjaideoita voi etsiä vaikka verkkokauppojen ehtymättömästä valikoimasta. Saksan Amazonista saa tilattu yli 39 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Englannin Amazonista voi tehdä myös hyviä löytöjä paljon Suomalaisia kauppoja halvemmalla, vaikka siellä ei olekaan ilmaista toimitusta. Näistä molemmista tilaukset toimitetaan yleensä alle viikossa Suomeen. Amazonilla on myös kätevä sivu jossa voi etsiä lahjaideoita sukupuolen ja iän perusteella eri tuotealueilta, Saksan Amazonin lahjaideat ja Englannin Amazonin lahjaideat.

Jos olet riittävän aikaisin lahjaostoksilla kannattaa katsoa myös GearBestin valikoima. Gearbest on luotettava Kiinalainen pääosin elektroniikkaan keskittynyt verkkokauppa. Toimitus Kiinasta kestää yleensä noin kuukauden, Gearbestillä on myös varastoja EU alueella joista tilaamalla hinta on yleensä hieman korkeampi ja toimitus nopeampi.

Vuoden 2019 isänpäivän ajankohdan ja tietoja löydät tästä.